Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη στο Happy Day για την προσωπική ζωή της – Σε σχέση με γνωστό άντρα;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον ξαφνικό χωρισμό της προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της. Η μελαχρινή καλλονή μετακόμισε σε νέο σπίτι, ενώ τα Χριστούγεννα όπως αποκάλυψε η ίδια, τα πέρασε σε μοναστήρι.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, φαίνεται πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει κάτι νέο στην προσωπική ζωή της. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει έρθει αρκετά κοντά με έναν γνωστό άντρα, ο οποίος έχει χωρίσει πρόσφατα.

«Το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποιον… γνωστό. Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν ήταν τόσο φιλικό» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου για την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι και εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Το καλοκαίρι πάντως στην Πάρο το συζητούσαν σαν γεγονός. Το να υπάρχει μια νέα σχέση και το πρόσωπο που σε συνδέουν να είναι η κουκλάρα Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόνο τιμητικό το βρίσκω, δεν το βρίσκω κακό» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More