Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο – «Όλα αυτά είναι συκοφαντίες»

Ανάμεικτες είναι οι αντιδράσεις για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έχει βοηθήσει την κοινωνική κουζίνα και διατηρεί σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μίλησε το πρωί της Τρίτης 30/1 στην εκπομπή Πρωινό και αρχικά είπε: «Αναστατώθηκα πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο και άρχισα να στέλνω και με άλλους εθελοντές μηνύματα για να δούμε τι συμβαίνει.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντίες, αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει ένα τεράστιο έργο, βοηθάει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους, είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου για να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια, δεν ζητούσε χρήματα, κυρίως ζητούσε τρόφιμα για να μπορεί να δουλέψει. Αρκετοί από εμάς επειδή δεν μπορούμε να παρευρεθούμε σε όλα αυτά, στέλνουμε κάποια χρήματα για να γίνουν όλα αυτά». 

«Είχα βάλει χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς, δεν με είχε προβληματίσει ποτέ κάτι. Ο άνθρωπος δεν έχει ΜΚΟ και κάπου μπαίνουν αυτά τα χρήματα. Ίσως είναι λάθος ότι δεν έχουν έναν λογαριασμό και τα χρήματα μπαίνουν σε προσωπικό λογαριασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταχράστηκε τα χρήματα. Πιστεύω ότι ο πόλεμος που γίνεται στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο είναι από άλλες ΜΚΟ, που έχουν συμφέροντα, τρώνε πραγματικά τα λεφτά και δεν τα δίνουν στον κόσμο», συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More