Δήμητρα Λιάνη: Αποκάλυψη σοκ για τον Νίκο Παπανδρέου – «Έλυσε τη ζώνη του για να με δείρει και να με χτυπήσει»

Η Δήμητρα Λιάνη φιλοξενήθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Παπανδρέου. Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε ότι δεν εκτιμήθηκε από την οικογένεια ότι στάθηκε δίπλα του μέχρι το τέλος.

Αρχικά η Δήμητρα Λιάνη εξομολογήθηκε: «Τα παλιά δεν με αφορούν. Αυτοί ανακατευόντουσαν παντού. Αλλά ποιος τον ρώτησε; Εδώ ολόκληρος Παπανδρέου και μου έλεγε «Άκουσε Δήμητρα, δεν με νοιάζει τι λέει η οικογένειά μου, από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Να μη δίνει σημασία σε τίποτα από όλα αυτά. Προχωράμε». Αυτός ήταν ο Ανδρέας».

«Το ήξερα αυτό ότι υπήρχε. Μπροστά μου ήταν όλα πολύ ωραία, πίσω από την πλάτη μου φυσικά γινόταν» πρόσθεσε στη συνέχεια η Δήμητρα Λιάνη.

Η Δήμητρα Λιάνη υπογράμμισε: «Δεν εκτιμήθηκε ποτέ ότι στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα μέχρι το τέλος. Εδώ έφτασε μια φορά ο Νίκος, λίγες μέρες πριν πεθάνει, με τον Αντρίκο, να μπουν μέσα και να λύσει τη ζώνη του και να την κάνει έτσι μες στο σπίτι μας, ότι θα με δείρουν, ότι θα με χτυπήσουν. Εντάξει, δεν με αφορά, εγώ μόνο πολιτικά τους μέμφομαι»

Δεν ήθελαν να γίνω μία Παπανδρέου. Δεν έχεις δει που με λένε μόνο Δήμητρα Λιάνη; Δεν υπάρχει το Παπανδρέου γι’ αυτούς. Το έχουν ξορκίσει», πρόσθεσε και έκανε ακόμα μια αποκάλυψη: «Του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη. Ο άνθρωπος ήταν παραπεταμένος εκεί σε ένα σπιτάκι εκεί δίπλα στο Καστρί. Ένα γεύμα έκανε μαζί τους. Μόνος του».

Δες όλη τη συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη:

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Παπανδρέου:

«Μου κόστισε η πολυτάραχη ζωή του πατέρα μου. Στα 17 – 18 που δεν έχεις ωριμάσει, δεν καταλαβαίνεις τον πατέρα σου που κάνει πράγματα που δεν είναι μέσα στον κλασικό πυρήνα της οικογένειας. Επιπλέον, η μητέρα μου με διάλεξε στα 17 μου, να έρθω από τον Καναδά να τον χωρίσω από την κοπέλα του. Ήρθα σαν ταύρος να προστατέψω την μητέρα μου και το όραμά μου για μια οικογένεια» είχε πει στο Πρωινό και στην Έλλη Αυξεντίου.

Read More

And More