Δήμητρα Λιάνη: «Χύθηκε χορός εκατομμυρίων πάνω στο κορμί μου, πολλοί πλούτισαν αλλά εγώ πτώχευσα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Λιάνη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Βρυώνη.

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για τον πόλεμο που δέχτηκε από τον Τύπο, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πέρα του ότι ήταν σταθμός στη ζωή μου, με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ήταν ένας απίστευτα ευγενής άνθρωπος, είχε την καρδιά και την νοοτροπία ενός παιδιού. Δεν τον ζήλευα γιατί θαρρώ πως ήταν η αγάπη του περασμένου αιώνα. Με ζήλευε με κομψό τρόπο», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσο ζούσε ο Ανδρέας θα έλεγα ότι η στάση της οικογένειάς του απέναντί μου ήταν ανεκτική. Όταν έφυγε ο Ανδρέας μετατράπηκε σε οδυνηρή, ήταν πολύ σκληροί απέναντί μου. Θέλησαν να υποβιβάσουν τον πατέρα τους, λέγοντας πως τα είχε χαμένα και τον είχα υποχείριό μου». 

«Δεν άφησα τον Ανδρέα να πεθάνει αρκετές φορές, ήμουν η προστασία του, ήμουν το μαξιλάρι του, του έδινα κίνητρο και αυτό για κάποιους ήταν αρνητικό. Πολλά πρόσωπα με πλήγωσαν αλλά έχω μάθει να συγχωρώ. Ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής μου ήταν το να προσπαθήσω να παραμείνω ο εαυτός μου. Είμαι πληγωμένος άνθρωπος, αλλά ευτυχώς πατάω γερά στα πόδια μου, έμαθα να χειρίζομαι τις δυσκολίες και να επιβιώνω», συμπλήρωσε η Δήμητρα Λιάνη. 

«Χύθηκε χορός εκατομμυρίων πάνω στο κορμί μου, πολλοί πλούτισαν γράφοντας για εμένα, ενώ εγώ ήμουν εκείνη η οποία πτώχευσε. Πλέον η ζωή μου είναι ήρεμη, δεν υπάρχει κάποια σχέση, είναι λογικό να νιώθεις και κάποιες στιγμές μοναξιά αλλά το διαχειρίζομαι», είπε ολοκληρώνοντας η Δήμητρα Λιάνη.

Read More

And More