Δήμητρα Ματσούκα: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, ο Άρης Σερβετάλης και το σοκ για την 8χρονη στο Κερατσίνι

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό», με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που θα πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», ενώ μίλησε πρώτη φορά για το κίνημα #metoo.

«Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Ο Άρης (Σερβετάλης) χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά επειδή είμαστε μια μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί έχει κάθε δικαίωμα. Σεμνός…

Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει και όλο αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου. Δεν μου αρέσει η φασαρία. Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου. Πρέπει να εμβολιαστούμε» τόνισε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί.

Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί. Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός» είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Ματσούκα. 

«Δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω σεξουαλική παρενόχληση. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες» ξεκαθάρισε η ηθοποιός, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

 

Read More

And More