Δήμητρα Παπαδήμα: Αποκάλυψε το λόγο που δεν ήθελε να συνομιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόσφατο περιστατικό που συνέβη σε εκπομπή στην οποία βρέθηκε καλεσμένη και αρνήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να μάθει τον λόγο που αντέδρασε έτσι με την ίδια να εξηγεί πως δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον Γιάννη Μπέζο.

«Δεν ενημερώθηκα πως θα είμαι εγώ με τον κύριο Μπέζο να μιλάμε. Και να πούμε τι; Τι να πω εγώ με τον κύριο Μπέζο; Ο κύριος Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει. Παίρνει τις επιχορηγήσεις του. Δουλεύει με μεγάλα θέατρα και μεγάλους παραγωγούς. Τον έχουν και τον προσκυνάνε. Εμένα δε με προσκυνάει κανείς. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Ποια είμαι; Τον θεωρώ έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Είναι πραγματικά μια υπόσταση θεατρική. Δεν είχα πρόβλημα με το πρόσωπο. Με νευρίασε ο δημοσιογράφος με αυτόν τον τσαμπουκά. Λες και μιλούσε σε κανένα παιδάκι. Δε μου άρεσε το υφάκι. Εγώ δε μασάω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Read More

And More