Δήμητρα Παπαδήμα: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις

Για τους λόγους που δε βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική σειρά, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

«Δεν μου έγινε πρόταση να είμαι σε κάποια σειρά αλλά και να είχα, δε θα δεχόμουν, εκτός αν έπαιρνα πάρα πολλά λεφτά. Έχω καταλήξει στο ότι, όσο περισσότερο σε εκτιμάνε τα αφεντικά, τόσο περισσότερο σε απωθούν. Δε με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Προχωράω στον δρόμο μου…» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Με την κόρη μου καβγαδίζουμε πάρα πολύ. Ειδικά τώρα στις πρόβες, που με σκηνοθετεί, γιατί εγώ είμαι λίγο μελό, η Θαλασσινή δε με θέλει έτσι, και της εξηγώ ότι δε μπορώ να γίνω πάλι 28 χρονών ενώ είμαι σχεδόν 60» πρόσθεσε.

Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της ζήτησε ένα σχόλιο για εκείνους που λένε ότι έχει κάνει πλαστικές, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε, «Πρώτη φορά ακούω ότι έχουν πει για μένα ότι έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Δεν έχω κάνει καμία εγχείρηση, δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε αισθητικό, ούτε τίποτα. Μόνο τα μάτια μου έφτιαξα πριν 500 χρόνια που γέννησα το παιδί μου γιατί είχα δυο καπάκια που δεν έβλεπα».

«Μου έχουν συμβεί πολλά μεταφυσικά και με ονομάζουν μάγισσα… Βλέπω όνειρα, οράματα…» και στη συνέχεια περιέγραψε ένα όνειρο που είχε δει όταν έπαιζε σε μια παράσταση με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, και την επόμενη μέρα έμαθε ότι ο συνάδελφός της έφυγε από τη ζωή» είπε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Ισχύει ότι κάποια στιγμή με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου. Ήταν η περίοδος που είχα γεννήσει και θήλαζα την κόρη μου… Μετά οι δυο τους έγιναν φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί αλλά σπανίως κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, δεν αντέχω, κάνει πάρα πολλή φασαρία» κατέληξε η ηθοποιός.

Read More

And More