Δήμητρα Παπαδήμα: «Ήταν μεγάλη απογοήτευση όταν η κόρη μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα την Κυριακή 4/2.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της, Θαλασσινή, ενώ αποκάλυψε πως απογοητεύτηκε όταν έμαθε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Για μένα ήταν μεγάλη απογοήτευση, όταν μας ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός, γιατί ήταν και είναι σπουδαίο μυαλό. Ξαφνικά όμως δίνει Πανελλήνιες, πάει και γράφει έκθεση, την έβλεπα που ζοριζόταν, την γυρνά στο σπίτι και ακούω κλάματα μέσα από το δωμάτιο. Έκλαιγε, ήξερε να με χειριστεί. «Παιδί μου, τι έγινε; Δεν πήγες καλά; Δεν μας ενδιαφέρει» της είπα και εκείνη μου απάντησε πως «πήγα καλά αλλά δεν θέλω να ξαναπάω. Δεν δίνω Πανελλήνιες, πιέζομαι, τι θες να σκάσω;». Και της λέω το εξής: «Άκουσε παιδάκι μου, δεν θα ξανανοίξεις βιβλίο αλλά δεν θα δηλώσεις πρώτη σχολή στην επαρχία . Αφού δεν θες να γίνεις τίποτα, όπου περάσεις στην Αθήνα». Και πέρασε στο Πάντειο στην Αθήνα, τελείωσε το τμήμα των ΜΜΕ και μου έδωσε το πτυχίο λέγοντας πως θέλει να γίνει ηθοποιός», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Και συνέχισε: «Εντάξει όμως… Έχω μεγάλη απογοήτευση για τον χώρο μας γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία. Αυτό βλέπω. Δηλαδή το δικό μου παιδί έχει πλάτες εμένα, τον Γιάννη, τον παππού. Από τα παιδιά όμως που τελείωσαν μαζί την σχολή της δεν δουλεύει κανέναν. Κανένα παιδί δεν δουλεύει σαν ηθοποιός και το εξηγώ και στην κόρη μου. “Κοίταξε, στην εποχή μου και πίσω υπήρχε κάτι. Κάπως ήταν διαφορετικά τα πράγματα” της είπα».

«Τώρα τα πράγματα λειτουργούν με παρέες, δημόσιες σχέσεις και κλίκες και τα λοιπά», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η Δήμητρα Παπαδήμα.

Read More

And More