Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η ψυχοθεραπεία και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε – «Έβλεπα τον πατέρα μου να μαραζώνει»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, την πρώτη της μεγάλη επιτυχία στη σειρά, «Οι Απαράδεκτοι», ενώ ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία μετά τους Απαράδεκτους»

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”.

Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα. Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου», είπε για εκείνη την εποχή η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι.

Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία», παραδέχτηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ξαφνική δημοσιότητα εκείνης της εποχής.

Δήμητρα Παπαδοπούλου – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

«Πάντα πίστευα πως όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ, περνούσε ο καιρός, μεγάλωνα εγώ κι έλεγα… “εντάξει, δεν μεγάλωσα ακόμα τόσο για να παντρευτώ”. Και περνούσε ο καιρός και κατάλαβα μάλλον ότι δεν θέλω να παντρευτώ.

Αυτό είναι πολύ απλό, νομίζω ότι εκπαιδεύτηκα από το σπίτι μου έτσι, από έναν πατέρα, ο οποίος δεν είχε καμία εκτίμηση στο όνειρο του να δει μια μέρα την κόρη του νύφη. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν έντονο, όποια ξαδέρφη μου παντρευότανε, ο πατέρας μου έλεγε… “Πω πω παντρεύτηκε, πάει το κορίτσι”», ανέφερε.

Και κατέληξε για τον γάμο: «Κάθε φορά τον έβλεπα να μαραζώνει έτσι, προφανώς αυτό έκανε εγγραφή μέσα μου. Θεωρούσα πως με το να παντρευτώ είναι σαν να παραχωρώ τη ζωή μου και την ελευθερία μου κάπου. Είναι άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Read More

And More