Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Τα επεισόδια με τον Φιλιππίδη στους «Απαράδεκτους» δεν έπρεπε να κοπούν»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον έρωτα, το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή μανούλα αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους «Απαράδεκτους».

«Όταν τελείωσαν τους βλέπαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή είπα ότι είναι πνευματική περιουσία. Δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Ευτυχώς βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν και είναι ένας σπουδαίος κωμικός ανεξαρτήτως τα όσα λένε και τη δράση του» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Χρησιμοποιώντας κάποιος κωδικούς καθαρά κωμικούς ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και το κοινό θα το δεχτεί. Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει αλλά διαφωνώ με τον όρο #metoo. Θα ήθελα να είχαμε ιδανικά μια δική μας λέξη. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα με την αντιμετώπιση του θέματος» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164