Δήμητρα Βαμβακούση: «Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι» – Το πρώτο μήνυμα μετά τη γέννηση της κόρης της

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέστρεψαν στο σπίτι με το μωρό τους και είναι έτοιμοι για μία νέα, ιδιαίτερη καθημερινότητα.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Βγαίνοντας από το ιδιωτικό μαιευτήριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας ως η στιγμή που πήρε στα χέρια στην κόρη του ήταν μοναδική. (Δες εδώ όσα είπε ο Ντάνος)

Η Δήμητρα Βαμβακούση από την πλευρά της επέλεξε να μην εμφανιστεί στις κάμερες, ωστόσο, σήμερα, Τρίτη 13/2 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν για το μωρό της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι για αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να ας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανε μητέρα», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση αναδημοσιεύοντας το τρυφερό βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το μαιευτήριο. 

 

Read More

And More