Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ποταμός» για Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλή Παύλου και Σίσσυ Χρηστίδου – «Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σε δηλώσεις του στο Fay’s Time και στη δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου ήταν «κόλαφος» για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αρχικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε αρχικά: «Στην βάφτιση περάσαμε πολύ ωραία, ο νουνίτο έγινε Πάρης. Ευτυχώς τελείωσε γρήγορα το κομμάτι του νουνίτο κι έγινε Πάρης. Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του.

Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ@λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, στην εκπομπή των οποίων προβλήθηκε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα.

Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και το τέλος της συνεργασίας τους. «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλo αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Δεν είμαι απογοητευμένος. Κάθε χρόνο ακούω “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δε θα μιλήσει”. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους κι για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί.

Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Κι για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω».

Δες όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον ΣΚΑΪ:

Read More

And More