Δημήτρης Φιντιρίκος: Έστειλε ένα ολόκληρο φορτηγό με τρόφιμα σε δομή της Unesco και τιμήθηκε για την προσφορά του

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργοΟ επιχειρηματίας προσπαθεί πάντα να βρίσκεται κοντά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούςαλλά και ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων, απέμεινε τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία για τη σημαντική αρωγή στο έργο τους. 

«Ο κύριος Φιντιρίκος Δημήτρης, ο οποίος είναι δίπλα μας, ένας νέος άνθρωπος, έχει καταφέρει να μας κερδίσει με την απλότητά του, την τεράστια γενναιοδωρία του και τη στήριξη στο έργο μας. Ξαφνικά βλέπω ένα φορτηγό ολόκληρο με τρόφιμα και έρχεται στη δομή, χωρίς καν να τον ξέρω», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κ. Μαρωνίτης.

Μάλιστα, τόνισε το πόσο άμεση ήταν η αντίδρασή του όταν ενημερώθηκε για τις ανάγκες του Ομίλου. «Με πήρε τηλέφωνο (…) και μου λέει “τί άλλο χρειάζεσαι;” και του λέω “τρία επαγγελματικά πλυντήρια”. Την άλλη μέρα τα είχαμε! Τι να πω γι’ αυτό το παιδί; Πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Να τον έχει καλά ο Θεός, να προοδεύει.», συμπλήρωσε ο κ. Μαρωνίτης.

Read More

And More