Δημήτρης Φιντιρίκος: Η πρώτη αντίδραση για τη διαρροή των φωτογραφιών της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star

Το βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Δαλάκα ως απάντηση για τη διαρροή φωτογραφιών της με φαγητό από το Survivor All Star, σχολίασαν στο Καλοκαίρι Yes, το πρωί της Δευτέρας 24/7.

«Εμμέσως, η Κατερίνα Δαλάκα στοχοποιεί τον πρώην σύντροφό της, γιατί δεν λέει το όνομά του αλλά λέει το παρατσούκλι του, για τη διαρροή της φωτογραφίας με τα σάντουιτς» είπε αρχικά η Φελίσια Λαπάτη.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, επισημαίνοντας πως ο επιχειρηματίας δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στην πρώην σύντροφό του. «Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω (σχετικό με την Κατερίνα και τη διαρροή φωτογραφιών) και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;”.

Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια για εκείνη, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του. Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά δεν πήγα. Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο Open.

Read More

And More