Δημήτρης Λάλος – Σασμός: Το spoiler για τον τρίτο κύκλο της σειράς – «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση για τον Μαθιό»

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός της τηλεοπτικής σειράς, Σασμός.

Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς, μίλησε για την πορεία του ρόλου του αλλά και το μέλλον της σχέσης του με την Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου).

 «Δε θα μπορούσα να λείπω από το κλείσιμο αυτής της σειράς. Είναι μια σειρά που έχει δώσει πολλά και σε μας τους ηθοποιούς και σε όσους ασχολούνται με αυτό το εγχείρημα. Δεν θα μπορούσα να μην κλείσω τον κύκλο του “σασμού”. Ήταν μονόδρομος κατά μία έννοια… Οι συνθήκες είναι πολύ ωραίες, είμαστε πολύ αγαπημένοι στα γυρίσματα, η παραγωγή μας προσέχει, το κανάλι είναι πάντα εκεί για μας», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

Σε σχέση με τις εξελίξεις, η Βασιλική θα συγχωρήσει τον Μαθιό; Θα υπάρξει επανασύνδεση; «Μαθιός και Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι, το οποίο περνάει μέσα από φωτιά και σίδερο. Έχει να περάσει μέσα από πολλά, να συγχωρέσει, να μη συγχωρέσει…» απαντά ο Δημήτρης Λάλος. 

Άρα, ο Μαθιός θα βρει τη λύτρωση; «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση. Το δικαιούται. Ανυπομονώ να ξεδιπλώσει το κουβάρι αυτής της ψυχοσύνθεσης», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός. 

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές. «Πολλές φορές δεν θέλω να ξέρω τις εξελίξεις. Όπως το κοινό, τις ανακαλύπτω διαβάζοντας το σενάριο. Έτσι μου γεννιέται αυτός ο χαρακτήρας». Και προσθέτει: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να ξεμπλέκουμε το κουβάρι αυτών των λεπτών αποχρώσεων της σχέσης των ανθρώπων, τι συμβαίνει όταν βρίσκονται σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για εμάς να ερμηνεύσουμε. Είμαι ευγνώμων για το ότι έχω βρεθεί στο Σασμό και μπορώ να παίξω τόσες διαφορετικές αποχρώσεις ενός χαρακτήρα. Έτσι είναι ο άνθρωπος, έχει πολλές πλευρές, ανάλογα πού θα τον πετύχεις».

Όσο για την αναγνωσιμότητα που του έδωσε η τηλεόραση είναι κάτι που… «συνοδεύει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ωρίμασε μέσα μου κι ήλθε στην κατάλληλη στιγμή. Δέχομαι πολύ αγάπη από τον κόσμο, από μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Μου μιλάνε και για την υποκριτική, τους αρέσει ο τρόπος που ερμηνεύω». Αυτό «ολοκληρώνει το δικό μου αγώνα για να βρίσκομαι στο χώρο της υποκριτικής» καταλήγει ο Δημήτρης Λάλος, καλεσμένος στo Happy Day. 

Read More

And More