Δημήτρης Λιγνάδης: Μαρτυρίες που προκαλούν ανατριχίλα από τους γείτονές του

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις που κάνουν οι γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο. Ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου κρατείται πλέον στη ΓΑΔΑ και την Τετάρτη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. (Δες εδώ το κουβάρι τον αποκαλύψεων που οδήγησε στη σύλληψή του)

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κάποιοι από τους ανθρώπους που έμεναν δίπλα στον Λιγνάδη ομολόγησαν πως άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα του ογδόου ορόφου στο Μεταξουργείο.

«Καμιά φορά ακούγαμε φασαρία, αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες. Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση. Είναι λυπηρό που το λέω. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη”» είπε χαρακτηριστικά μία κυρία.

Από την άλλη, μία μητέρα εξομολογήθηκε ότι προσέγγισε την έφηβη κόρη της μέσα στην πολυκατοικία: «Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά» δήλωσε στην κάμερα και σημείωσε ότι προσπάθησε να της «κόψει» τον δρόμο. Μετά από χρόνια, την ξαναπλησίασε για τη βοηθήσει με τα μαθήματά της, όπως της είπε: «Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι».

 

 

Read More

And More