Δημήτρης Λιγνάδης: Μιλά πρώτη φορά μετά τη δικαστική περιπέτεια – «Δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παρα δημοσιογραφικού κουτσομπολιού»

Μετά την αποκάλυψη για την επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Κούγια, ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στο Πρωινό και στο Θάνο Βάγιο για πρώτη φορά μετά τη δικαστική περιπέτεια.

«Ξέρετε ότι έχω επιλέξει -και το τηρώ- μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης. Θα πω ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν άνηκα ούτε εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών αλλά είναι ελεύθερος και αναμένει το Εφετείο για να δει αν θα επικυρωθεί ή όχι η ποινή του.

Read More

And More