Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Σωτήρης Χατζάκης απαντά στην επιστολή του αδερφού του

Ο Σωτήρης Χατζάκης απάντησε στη μακροσκελή επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη Λιγνάδη μέσα από δηλώσεις του στο Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορήθηκε από τον Γιάννη Λιγνάδη για υποκρισία, φαυλότητα, διπροσωπία και ψευδολογία, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του.

«Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του» είπε αρχικά ο Σωτήρς Χατζάκης.

«Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων» συνέχισε ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση. Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς» κατέληξε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Read More

And More