Δημήτρης Λιγνάδης: Τα δύο φερόμενα ως θύματα «σπάνε» τη σιωπή τους πριν τη δίκη

Για την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς ανδρών, τρεις ανηλίκων κι ενός ενήλικα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, λόγω φορτωμένου προγράμματος σκοπεύει να ζητήσει διακοπή της δίκης για ένα μήνα.

Τα δύο φερόμενα ως θύματα εξ’ αυτών, οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό και θα έρθουν στην Ελλάδα για τη δίκη, έκαναν μία δήλωση στο Πρωινό και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου.

«Το δικαστήριο αρχίζει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και εμείς, τα θύματα, θα παραστούμε κανονικά, σύμφωνα με την κλήση που έχουμε λάβει για να αρχίσει η διαδικασία. Περιμένουμε τη δικαίωσή μας, μέσα από μία δίκαιη διαδικασία χωρίς τη σπίλωση της προσωπικότητάς μας και χωρίς την ταλαιπώρησή μας. Ζητάμε από το δικαστήριο να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά μας και να σεβαστεί τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που έχουμε για να παραστούμε σε μία δίκη, η οποία πριν ακόμα αρχίσει, έχει προαναγγελθεί από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ότι θα επιδιωχθεί η διαιώνισή της, χωρίς ουσιαστικό λόγο» δήλωσαν τα δύο φερόμενα θύματα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλυς Χεινοπώρου, και ο Δημήτρης Λιγνάδης επιθυμεί τη διακοπή της δίκης.

Read More

And More