Δημήτρης Λιγνάδης: Τι υποστηρίζει η 41χρονη μάρτυρας-κλειδί στο T-Live; “Μου είπε ότι θα με καταστρέψει”

Η 41χρονη μάρτυρας-κλειδί μίλησε στο T-Live για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η εν λόγω κυρία ήταν η βασική μάρτυρας και συντέλεσε σε σημαντικό βαθμό στο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου, υποστήριξε ότι «έσπασε τη σιωπή» της, προκειμένου να βοηθήσει τη δικαιοσύνη και τα θύματα που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ εξομολογήθηκε πως είχε σχέση με τον Λιγνάδη για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, έφυγε από την Αθήνα και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και, όταν μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, εκείνος της αποκάλυψε πως είχε κάνει δεσμό με ένα 16χρονο αγόρι.

Διάβασε εδώ επίσης: Μάρτυρας – κλειδί κατέθετε 4 ώρες για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και τις καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων

«Ο ίδιος μου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με ανήλικους. Δεν είμαι ηθοποιός, όπως με παρουσιάζουν τα Μέσα, και δεν ήμουν 19 χρόνια σύντροφός του. Με τη μαρτυρία μου, πήγα να κάνω κάτι καλό. Είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τον χώρο. Κάποια στιγμή είχαμε κάνει σχέση, μετά δεν προχώρησε. Κρατήσαμε φιλικές επαφές. Εγώ έφυγα και ζούσα πολλά χρόνια εκτός Αθηνών. Επέστρεψα κάποια χρόνια αργότερα. Όταν γύρισα, το 2016, αρχίσαμε να μιλάμε αραιά και που. Βρεθήκαμε μία φορά να τα πούμε και ο ίδιος μου είπε ότι έχει σχέση με ένα αγόρι 16 ετών. Του απάντησα πως είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνει και ότι αν μπορούσα να το κάνω, θα πήγαινα στην αστυνομία.

Διάβασε επίσης: “Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε έναν κύκλο παιδιών μονίμως γύρω του – Έχω ακούσει περιπτώσεις που ήθελαν να αυτοκτονήσουν”

Εκείνος μου είπε ότι δε βλέπει που υπάρχει πρόβλημα. Αντέδρασε όταν του είπα ότι θα πάω να τον καταγγείλω. Άρχισε να με απειλεί. Προσπαθούσα να του πω να πάει σε έναν ειδικό για την περίπτωσή του και να σταματήσει να το κάνει. Εκείνος με απείλησε και μου είπε πως θα καταστρέψει τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου».

Read More

And More