Δημήτρης Μακαλιάς: «Για μένα λογικά ολοκληρώνεται ο κύκλος – Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ανοίγει τα χαρτιά της»

Για τη συνεργασία του με τη Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή Mega Καλημέρα με αφορμή το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως για την ώρα, δεν γνωρίζει αν παραμείνει στην πρωινή εκπομπή του Open, ενώ δηλώνει πως δεν έχει δεχτεί κάποια αντίστοιχη πρόταση.

«Έχω διαβάσει πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, εγώ δεν έχω συζητήσει τίποτα, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Για εμένα λογικά ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε πως η Μπέττυ Μαγγίρα πιθανόν δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση για το εάν συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open.

«Απ’ ότι καταλαβαίνω από την ανάρτησή της, το ένστικτό της ακόμα δεν της έχει μιλήσει. Δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση απ’ ότι καταλαβαίνω. Δεν ανοίγει τα χαρτιά της, δεν μας έχει πει», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έχω πράγματα στο μυαλό μου. Θα εστιάσω στα θεατρικά μου τον χειμώνα και μετά σιγά σιγά θα μπούμε σε γραμμή», κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

 

Read More

And More