Δημήτρης Μακαλιάς: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άρη Μακρή – «Είπαμε πολύ προσωπικά πράγματα»

Μετά την μακροσκελή ανάρτηση που έκανε ο Άρης Μακρής και ξεκαθάρισε ότι δεν κακοποίησε σωματικά την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη, ο Δημήτρης Μακαλιάς επικοινώνησε με τον γνωστό καλλιτέχνη.

Ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» τόνισε πως ο Άρης Μακρής επιθυμεί να δοθεί τέλος σε όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του.

«Πήρα χθες τον Άρη Μακρή για να μιλήσουμε. Ξέρω ότι το παιδί δέχεται πάρα πολλά τηλεφωνήματα από πολύ κόσμο και δεν θέλει να πάρει θέση. Με πολλή αγάπη μιλήσαμε, είπαμε πράγματα που δεν μπορώ να σας πω, είναι πολύ προσωπικά. Προσπάθησε να κάνει μια πολύ συμπαγή ανάρτηση, ήθελε να πει όλα αυτά που ήθελε να πει τα τελευταία τρία χρόνια, όπου σιωπά, όπου δέχεται έναν καταιγισμό και δυσκολίες στη δουλειά του, δεν είναι εύκολο, το περνάει δύσκολα όλο αυτό. Είχε ανάγκη να βγει να τα πει και ό,τι είπε, ελπίζει να είναι κατανοητό και να πήρε το μήνυμα όποιος ήταν να το πάρει. Θέλει να μείνει σε αυτό, δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παραπάνω» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διάβασε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Έμεινα άφωνη όταν διάβασα την ανάρτησή του, η Άννα Μαρία Βέλλη έμμεσα τον κάνει cancel»

Read More

And More