Δημήτρης Μπέλλος: Η αντίδραση σε ερώτηση για το πότε θα χωρίσουν με τη Μαρία Μπέη – Τα κιλά που έχασε μετά το MasterChef

Εκτός Masterchef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος φέτος επέστρεψε στον μαγειρικό διαγωνισμό με την σύντροφό του, Μαρία Μπέη, έχοντας από μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου, ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν εκείνος ο οποίος σημείωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στη δοκιμασία αποχώρησης, αποχαιρετώντας οριστικά το MasterChef.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Μπέη η οποία παραμένει στον διαγωνισμό χωρίς τον σύντροφό της: «Δεν μπορώ να βρω εδώ μέσα άλλον μάγειρα σαν τον Δημήτρη που θα μπορούσε να φτάσει τελικό», είπε απαρηγόρητη με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπέη, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef έκανε το νέο του Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Μία από αυτή μάλιστα αφορούσε την προσωπική του ζωή: «Πότε θα χωρίσεις από τη Μαρία;» με τον Δημήτρη Μπέλλο να απαντά: «Δύσκολα είσαι», δείχνοντας έτσι πως δύσκολα θα έδινε τέλος στη σχέση του με τη Μαρία Μπέη.

Ο Δημήτρης Μπέλλος,  σε επόμενες ερωτήσεις, απάντησε πως δεν παρακολουθεί τα επεισόδια του MasterChef, ενώ κατάφερε να χάσει έξι κιλά…

Read More

And More