Δημήτρης Μπέλλος: Όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την Μαρία μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το MasterChef την περασμένη Τετάρτη, αφήνοντας την Μαρία Μπέη στην τελική τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής! Ο πρώην παίκτης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και έλυσε το μυστήριο για το αν βρίσκεται ακόμη σε σχέση με την μελαχρινή παίκτρια του MasterChef.

«Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι.

Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι. Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπέλλος.

Read More

And More