Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα – «Κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν στο Πρωινό»

Τη δική του απάντηση στα χθεσινά “καρφιά” του Γιώργου Λιάγκα θέλησε να δώσει μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Myradio, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη χθεσινή του εκπομπή φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον πρώην συνεργάτη του. Χωρίς να τον κατονομάζει, έκανε λόγο για ανθρώπους που ο ίδιος έχει βάλει δίπλα του και τους έχει ευεργετήσει, αλλά  ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο…

Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μο».

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε» ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα. (δες εδώ το ξέσπασμα του παρουσιαστή)

Σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλοντας να δείξει ότι έχει παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί από τον Γιώργο Λιάγκα, έστειλε τους “αγωνιστικούς” του χαιρετισμούς μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή σε όσους εργάζονται στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Καλημέρα σε όλους. Στα παιδιά που πάνε τώρα για τις εκπομπές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς, τα φιλιά μου και την αγάπη μου την πραγματική σε όλους τους εργαζόμενους στο “Πρωινό”. Κουράγιο αδέρφια. Τι να σας πω; Να είστε καλά, εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε. Το τηλέφωνό μου το ξέρετε. Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε. Αλλά τουλάχιστον, θέλω να ξέρω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά, δηλαδή, δεν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει για να κάνετε αυτή τη δουλειά» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Read More

And More