Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη Μενεγάκη εκτός και αν δεν με θέλουν»

Μια απρόσμενη τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Στη συζήτηση που ακολούθησε, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον στην «Ελένη».

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησαν σε έναν απολαυστικό διάλογο.

Νίκος Μουτσινάς: Να σου πω, επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, του χρόνου φεύγεις;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κοίταξε να δεις, αναρωτιέσαι που θα πάνε τώρα οι συνεργάτες σου που θα φύγεις εσύ. Άμα φύγεις θα τους αναλάβω εγώ!

Νίκος Μουτσινάς: Δημήτρη, να σε ρωτήσω κάτι; Αν εγώ μιλούσα με συμβολαιογράφο ίσως και σου έγραφα την εκπομπή μαζί με τους συγγενείς, θα ψηνόσουν να την κάνεις;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ναι, κυρία Κουτσαφτάκη μου, ναι!

Νίκος Μουτσινάς: Δημήτρη θα ήταν πολύ ωραία. Και δεν σε θέλει κανείς αλλά δεν πειράζει, έλα εσύ. Και εμένα στην αρχή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εγώ τα ορφανά του Μουτσινά τα αναλαμβάνω. Είναι ωραίο το μαγαζί, το ξέρω, στρωμένο, με την πελατεία του. Είμαι όμως υπογεγραμμένος στο MEGA και την Ελένη. Τι να κάνω τώρα; Η υπογραφή είναι…

 

«Εσύ μέχρι πότε θα είσαι; Πότε κλείνει δηλαδή φέτος η εκπομπή και, ειλικρινά και δεν κοροϊδεύω τώρα, θα είσαι και του χρόνου; Όντως τώρα το ρωτάω» τόνισε, εν συνεχεία ο Νίκος Μουτσινάς για να λάβει την εξής απόκριση από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «ναι, ναι! Εντάξει, εκτός και αν δεν με θέλουν αλλά είναι υπογεγραμμένο ναι».

Read More

And More