Δημήτρης Πανόπουλος – Η σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να σέβεσαι»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε τη δική του απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «μπούρδα» το ρεπορτάζ  περί ντόπινγκ στο Survivor που παρουσίασε μια εβδομάδα νωρίτερα. Μάλιστα, ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά δικαιολόγησε την συγκεκριμένη λέξη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Αντί ντόπινγκ κοντρόλ δεν έγινε ποτέ στο Survivor. Δεν το παίρνω πίσω το σχόλιο. Τώρα, ξέρουν ότι εγώ είμαι λίγο καυστικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ακυρώνω κανέναν. Η εκπομπή είναι μια από τις αγαπημένες μου, ο Δημήτρης είναι καλός ρεπόρτερ, καλός δημοσιογράφος. Για μένα και και το δικό μου ρεπορτάζ όμως δεν ευσταθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο Δημήτρης Πανόπουλος πήρε τον λόγο και σε αυστηρό τόνο δήλωσε τα εξής. «Λοιπόν αν θες να σε σέβονται, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι. Δεν μπορούμε να βαπτίζουμε καυστικότητα τη λέξη «μπούρδα» για το ρεπορτάζ ενός συναδέλφους και δεν το θεωρώ καν ρεπορτάζ. Ήταν μια πληροφορία που είχα. Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω».

 

«Δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ σοβαρά με το Survivor. Το ήξερα από άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και σας το μετέφερα χωρίς να θέλω να το αναλύσω παραπάνω. Δεν είπα καν ότι έγινε αντί ντόπινγκ κοντρόλ, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήξερα την πληροφορία και σας την είπα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην εκθέσω ανθρώπους. Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τον ειδικό του Survivor και να βγαίνει να κράζει για τις πληροφορίες που ακούγονται γιατί δεν του έχουν προκύψει του ίδιου, πολύ καλά κάνει. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, ευχαριστώ» κατέληξε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Read More

And More