Δημήτρης Πανόπουλος στο T-live: «Άσπρισαν τα μαλλιά μου στη ψυχαγωγία»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Απριλίου στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νεαρός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το πώς μεταπήδησε από την ενημέρωση στη ψυχαγωγία στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. «Δεν με έψησε η Ναταλία, ήταν η στιγμή να γίνει. Από μόνη σου μού είπες ότι με έβλεπες να είμαι παντού. Κάποια στιγμή έγκωσα από όλο αυτό και θέλω κάτι διαφορετικό» ανέφερε ο Δημήτρης Πανόπουλος και τόνισε πως το «ναι» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.

«Θέμα timing είναι όλα. Εγώ με τον Στέφανο Κασσελάκη γνωριστήκαμε το καλοκαίρι όταν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, όταν ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση. Να που ήρθαν οι εξελίξεις έτσι, ο Στέφανος έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σε όλο αυτό το διάστημα αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης και ήξερα ότι έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο ειλικρινή και καθαρό».

«Παρατήρησα ότι άσπρισαν τα μαλλάκια σου μπροστά;», ρώτησε σε άλλο σημείο η Τατιάνα Στεφανίδου τον Δημήτρη Πανόπουλο.

«Αυτό συνέβη κυρίως στην ψυχαγωγία… όχι λόγω της ψυχαγωγίας. Ήταν γονιδιακό να ασπρίσω εκείνη την περίοδο», απάντησε ο 32χρονος δημοσιογράφος.

Read More

And More