Δημήτρης Παπανώτας: “Δεν ήμουν δυναμικός και έμπειρος, όταν μου συνέβη τον δεύτερο χρόνο της καριέρας μου”

Οι αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα, της Κατερίνας Γερονικολού, της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και άλλων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη συζητήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένιωσε την ανάγκη να πει στον αέρα «πως η βία σε όποια μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Νομίζω ότι πια η κοινωνία είναι αρκετά ώριμη ώστε να αποδεχτεί μια τέτοια καταγγελία κι ένας άνθρωπος, είτε είναι άντρας, είτε είναι η γυναίκα πρέπει να βάζει μια κόκκινη γραμμή».

Τότε τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας επεσήμανε «οφείλεις να μιλήσεις στον άνθρωπο που σου συμπεριφέρεται έτσι. Επειδή ξέρετε ότι στον χώρο μας συμβαίνουν αυτά, όποτε έχει συμβεί, έχω μιλήσει με τον ίδιο. Την κόκκινη γραμμή τη βάζεις εκείνη την ώρα, όταν σου συμβεί» με την παρουσιάστρια του Happy Day να του λέει ότι εκείνος είναι ένας έμπειρος και δυναμικός άντρας, γι’ αυτό και τόλμησε να μιλήσει την κατάλληλη στιγμή.

«Δεν ήμουν έμπειρος και δυναμικός όταν μου συνέβη τον δεύτερο χρόνο της καριέρας μου, όταν μου πέταξε ο άλλος τον καφέ…» ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

Δες όλα όσα συζητήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Read More

And More