Δημήτρης Παπανώτας: «Έχει βρει πολλές από τις καθημερινές μου τοποθετήσεις επί αυτών των θεμάτων στο ίντερνετ η αδαής κυρία Μπάρκα junior;»

Στα σχόλια της Δανάης Μπάρκα θέλησε να απαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας, σχετικά με τα όσα δήλωσε για τη Νόνη Δούνια και την ενασχόλησή της με την πολιτική. (Δες εδώ αναλυτικά)

Ο δημοσιογράφος, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στη φράση της παρουσιάστριας πως: «Με ένα απλό Google search και βλέποντας γιατί έχει αναπαραχθεί ο καθένας, τι έχει μοιραστεί και τι πρεσβεύει είναι πάρα πολύ χρήσιμο, γιατί ξεχνάμε να το κάνουμε».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα:

«Άντε να εξηγήσεις στους αδαείς!!!! Όποιος χρειάζεται να ψάξει στο διαδίκτυο σημαίνει ότι δεν έχει γνώση επί του θέματος, επί της πορείας και της ιστορίας αυτού που «ψάχνει » εν προκειμένω, οπότε…

Άσε που οι «αναπαραγωγές » στο ίντερνετ ελέγχονται για την ακρίβεια και την ποιότητα τους. Αφού όσοι γράφουν θεωρούν πιο εμπορικό, στο κυνήγι των κλικ, να αναπαράγουν φούμαρα και διασκευές δηλώσεων παρά τοποθετήσεις προσώπων σε θέματα ουσίας. Σε θέματα πολιτικής, κοινωνικά, οικονομικά, διεθνών σχέσεων. Έχει βρει πολλές από τις καθημερινές μου επί 37 χρόνια τοποθετήσεις επί αυτών των θεμάτων στο ίντερνετ η αδαής κυρία Μπάρκα junior???…

Μακάριοι οι πτωχοί… Δένει τέλεια με το ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas)

Για την αναπαραγωγή της ανάρτησης έχει δοθεί ειδική άδεια από τον Δημήτρη Παπανώτα

Read More

And More