Δημήτρης Παπανώτας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Πήρε πολύ ζεστά τον ρόλο της πρωταγωνίστριας»

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν μασάει τα λόγια του και για ακόμη μια φορά έριξε τα «βέλη» του προς την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Αλέξη Μπαρτζώκα και σχολίασε την πρόσφατη σκληρή κριτική που έκανε στην πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. 

«Δεν μου λείπει κάποιο πρόσωπο φέτος από την τηλεόραση, νομίζω είμαστε πλήρεις. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια απώλεια, έχει πράγματα να δώσει στην τηλεόραση. Απορώ πως έμεινε εκτός, ελπίζω πολύ σύντομα να αποκατασταθεί γιατί είναι ένα κορίτσι με ταλέντο και όρεξη για δουλειά» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι όλοι οι άνθρωποι για αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκατομμύρια Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές. Είναι κακό να είσαι δάσκαλος; Όταν θα φτάσει η Μαλέσκου 50 και 55 χρονών θα θυμηθεί ότι ένας Παπανώτας κάποτε είπε αυτό και θα… αυτομουτζώνεται που δεν ακολούθησε μια καριέρα που είναι ήρεμη, όμορφη για μια γυναίκα, ασφαλής και πας να μπλέξεις σε έναν χώρο που έχει ανασφάλεια, άγχος, μια καθημερινότητα πολύ βαριά, να μην μπορείς να κάνεις οικογένεια με την άνεσή σου. Δεν ήταν καθόλου αυστηρή κριτική, ήταν αυτό που θα έλεγα στην ανιψιά μου. Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε πολύ ζεστά τον ρόλο της πρωταγωνίστριας. Αυτό βλέπω… δεν ξέρω ποιος της το είπε. Χαμηλούς τόνους όταν είσαι πρωτοεμφανιζόμενη. Δεν είσαι η Μενεγάκη» τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Read More

And More