Δημήτρης Παπανώτας: Η επικοινωνία με την Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την ανάρτηση – “καρφί”

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έκαναν πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή “Σου Κου Family“, γεγονός που σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το styling και το μακιγιάζ της παρουσιάστριας.  “Εν τω μεταξύ πρέπει η ίδια καλόγουστη διοίκηση του ΣΚΆΙ να επιλέγει και την ομάδα μακιγιάζ-στάιλινγκ- μαλλιά. Που το ξέρω? Μα είναι ολοφάνερο…εκ του αποτελέσματος… Θλίψη…” έγραψε μεταξύ άλλων.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή “Happy Day” σχολίασε την πρεμιέρα, με τον Δημήτρη Παπανώτα να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει: “Η δυσκολία κατανόησης κειμένου θεωρείται παγκοσμίως αγραμματοσύνη. Το λέω για τους ανθρώπους που δεν κατάλαβαν το κείμενο που έγραψα. Οι αιχμές δεν είναι προς στην Αντελίνα. Δεν μου άρεσαν το styling και το make up της, η θεματολογία και πολλά άλλα πράγματα που αφορούν την αισθητική του προϊόντος. 

Δεν τα βάζω με κανέναν, μιλάω για αισθητική που δεν έχει να κάνει με την ομορφιά αλλά με το περιεχόμενο. Μπορεί να υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι με κακή αισθητική. Με την Αντελίνα μιλήσαμε, έχει καταλάβει ακριβώς το πνεύμα του κειμένου και μάλιστα της έδωσα πέντε συμβουλές λόγω της εμπειρίας μου στην τηλεόραση και της άκουσε με ενδιαφέρον. Είμαι βέβαιος ότι αν τις εφαρμόσει θα φανεί και θα πάει πολύ καλά”.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: “Πάντως επειδή και εμείς μιλήσαμε με αφορμή το κείμενό σου… Εγώ της είπα ότι την πρώτη μέρα το μακιγιάζ και το ρούχο ήταν πολύ ροζ, σαν να πήγαινε σε παιδικό πάρτι, τη δεύτερη μέρα εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο και της το είπα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More