Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω από κάποιες κυρίες που σήκωσαν το λάβαρο του metoo να αναλάβουν δράση»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ λόγω δηλώσεών του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε ότι περιμένει από κάποιες κυρίες που εκπροσωπούν το κίνημα metoo να αναλάβουν δράση.

«Είμαι πάρα πολύ καλά και πάντα είμαι μία χαρά. Αντιμετωπίζω τα πάντα με χαμόγελο. Μπορεί να μην είμαι σχετικός με το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, γιατί στο περιβάλλον μου δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα, περιμένω από κάποιες κυρίες που έχουν σηκώσει το λάβαρο του metoo και των δικαιωμάτων της γυναίκας, όπως η κυρία Μπεκατώρου, η κυρία Δούνια, η κυρία Αχτσιόγλου, η κυρία Μαγγίρα, η κυρία Μπακοδήμου, εκτός της ρητορικής και της υπεράσπισης του πολιτικά ορθού, να αναλάβουν μια δράση», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν θέλω να επαναλάβω τι έχω κάνει εγώ στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των γυναικών που κακοποιούνται, θέλω να δω τι κάνουν και οι άλλοι που εμένα με θεωρούν μισογύνη και ρατσιστή. Όσοι ξεχνούν από τις δηλώσεις μου κάποιες λέξεις – κλειδιά, θα έρθουν αντιμέτωποι με αγωγές και μηνύσεις» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Read More

And More