Δημήτρης Παπανώτας: Τα «καρφιά» για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά – «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά»

Στο πλατό της εκπομπής Fay’s time βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28/2 ο Δημήτρης Παπανώτας

Ο δημοσιογράφος, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον ίδιο και τη Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Δε με ενδιαφέρει να έχει αρνητική άποψη κάποιος για τις απόψεις μου, αλλά δε μπορώ τους χαρακτηρισμούς. Δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα για ανθρώπους που έχουν κάνει μια πορεία και δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα…» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας και στη συνέχεια είπε όσα ειπώθηκαν από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για τον ίδιο.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι μετά από αυτό το περιστατικό επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα και της εξήγησε ότι ουδέποτε είπε πως για να γίνει κάποιος παρουσιαστής χρειάζεται πολλά πτυχία. Μάλιστα, όπως είπε, δεν άκουσε ποτέ από το στόμα της παρουσιάστριας μια «συγγνώμη», αντιθέτως, επέλεξαν στην ίδια εκπομπή να επαναλάβουν το ίδιο σκέτς, κάτι που τον έκανε να αγανακτήσει.

«Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής, μέτριος παρουσιαστής, μέτριο μοντέλο και μέτριος στα πάντα. Μετριότατος. Όταν είσαι καλός τραγουδιστής και βγαίνεις να τραγουδήσεις με τη Μαρινέλλα έχεις και πέντε δικά σου σουξέ. Έχει; Έχει πέντε επιτυχίες; Πείτε μου μια επιτυχία…. Κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινελλας με τη Θεοδωρίδου και τον Ρέμο, με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχω καταλάβει γιατί συνεργάστηκε» είπε για τη Μπέττυ Μαγγίρα ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Εγώ έχω φτιάξει εκπομπές… όταν έκανα εγώ τον κεντρικό παρουσιαστή δεν είχα 30 ανθρώπους να τρέχουν από πίσω, τα έκανα εγώ όλα… Για να έρθει 30 χρόνια μετά ο Δημήτρης Μακαλιάς να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις… Το απέσυρε αυτό ο Δημήτρης Μακαλιάς… Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν ότι εγώ δεν έχω χιούμορ» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι έχει δηλώσει πως, δε θέλει να ξαναμιλήσει στην εκπομπή «Ι Love Σουκου» αλλά εκείνοι επιμένουν να παίρνουν δηλώσεις του από άλλες εκπομπές και να τις προβάλλουν.

«Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά» ξεκαθάρισε ακόμα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Read More

And More