Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Η σύντροφός μου είναι πολύ εκνευρισμένη – Γίνεται χαμός» – Η on air απάντηση στο δημοσίευμα χωρισμού

Τέλος στα ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή, έβαλε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Τις τελευταίες ημέρες συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήθελε τον γνωστό σεφ να έχει χωρίσει από την σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Το δημοσίευμα τόνιζε πως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Το TLIFE ήρθε πρώτο σε επικοινωνία με τον γνωστό σεφ ο οποίος διέψευσε όσα γράφτηκαν για εκείνον και την σύντροφό του.

«Εννοείται πως μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Γέλασα όταν διάβασα ότι χωρίζω. Είναι τραγικό ότι μεταφέρεται κάτι και γράφεται παντού χωρίς να έχει εξακριβωθεί», είπε αποκλειστικά στο TLIFE ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Η απάντηση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος φέτος συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά στο Fay’s Time τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής, διαψεύδοντας ξανά όσα γράφτηκαν περί χωρισμού. 

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί όλοι γράφουν ότι έχω χωρίσει. Το έχεις ακούσει;» είπε στη Φαίη Σκορδά ο γνωστός σεφ.

«Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει, όλοι λένε ότι έχω βρει άλλη. Εγώ, ούτε έχω χωρίσει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ η Μαρία Φραγκάκη ανέφερε: «Εγώ σήμερα το έμαθα που βγήκε ο Δημήτρης να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο TLIFE το είδα».

«Με πήρανε τηλέφωνο γιατί  γράφτηκε χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να έχω χωρίσει; Αλίμονο. Δεν έχει συμβεί γιατί πρώτον, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, δεύτερον, υπάρχει ένα παιδί. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει: “Ρε αδελφέ, ισχύει ή δεν ισχύει;” Υπάρχει ένα παιδί, μπορεί οι φίλοι του να πουν ότι οι γονείς του χωρίζουν. Οι γονείς είναι κάθε μέρα μαζί», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Χθες με πήραν από το TLIFE και είπα: “Παιδιά όχι, τι να έχω χωρίσει…” Να παίρνουν ένα τηλέφωνο. Γίνεται χαμός, ξέρουμε ότι πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα, δεν γίνεται. Και δεν θα σας το έλεγα εσάς; Εδώ είμαστε σαν οικογένεια. 

Εκνευρίστηκα και η Μαριέττα πολύ εκνευρισμένη και έχει δίκιο. Όχι για εμάς τους δύο αλλά για το παιδί. Το παιδί δεν είναι μικρό, είναι 8 – 9 χρονών και τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν το μυαλό μεγάλων», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λίγες ώρες μετά το αποκλειστικό του TLIFE για την προσωπική του ζωή.

Read More

And More