Δημήτρης Σκουλός: Ξεκαθαρίζει την επίμαχη δήλωση για τη Βίκυ Κουλιανού και την καριέρα της στο εξωτερικό

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Δημήτρης Σκουλός και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε με την πρόσφατη δήλωση που έκανε στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε”. Η εν λόγω δήλωση αφορούσε την καριέρα της Βίκυς Κουλιανού.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος μιλώντας για τις Ελληνίδες μοντέλα είπε πως είναι λίγες εκείνες που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό αναφέροντας τα ονόματα της Βίκυς Καγιά και της Έλενας Κουντουρά, ενώ για τη Βίκυ Κουλιανού όπως είπε δε θυμόταν τι έχει κάνει.

“Η Κουλιανού δε θυμάμαι αν έκανε εξωτερικό” ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του γνωστού φωτογράφου.

Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε από το Happy Day το πρωί της Δευτέρας με τον Κώστα Φραγκολιά ως πρώην μοντέλο και γνώστη του χώρου να τονίζει πως η Βίκυ Κουλιανού είχε κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. 

Θέλοντας ο Δημήτρης Σκουλός να ξεκαθαρίσει τι ήθελε να πει, τηλεφώνησε στην εκπομπή και εξήγησε τι ήταν αυτό που εννοούσε.

“Εγώ είμαι φωτογράφος, μια καριέρα ενός μοντέλου τη βλέπω φωτογραφικά. Ξέρω ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει τεράστια καριέρα έξω, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει shows για όλους τους γνωστούς σχεδιαστές. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα που έχουν κάνει φωτογραφικά πράγματα, δεν θυμόμουν φωτογραφικά τι έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού. Ξέρω ότι έχει κάνει shows φωτογραφικά δε θυμόμουν τι έκανε. Μπορεί να έχει κάνει και να μην το ξέρω. Δε θυμόμουν ρε παιδιά. Δε θέλω να ακυρώσω την καριέρα της γυναίκας” είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Read More

And More