Δημήτρης Σούρας για Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν ήθελε να βγαίνει έξω με καροτσάκι, μετά τις δύο εγχειρίσεις»

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18/9 σε ηλικία 82 ετών. Η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τον ψυχίατρο και στενό της φίλο, Δημήτρη Σούρα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Το πρωί της Δευτέρας 19/9 ο Δημήτρης Σούρας μίλησε με ζωντανή σύνθεση με την εκπομπή Happy Day, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια της τελευταία του επικοινωνία με την Μάρθα Καραγιάννη λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Ξύπνησα το πρωί της Κυριακής και μίλησα με την Ντόρα, με την οποία είναι σαν αδελφές. Ήταν ανήσυχη, λέγοντάς μου πως η Μάρθα δεν ήταν καλά. Τη ζήτησα να της μιλήσω στο τηλέφωνο και εκείνη την στιγμή είπα “κα”, σταμάτησε και ήταν η στιγμή που έφυγε, είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας.

«Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορώ να το φιλτράρω ακόμα. Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Ήταν κάτι το αναπάντεχο. Η Μάρθα είχε υποστεί δύο εγχειρήσεις, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Μετά από αυτές τις εγχειρήσεις είχε κλειστεί στο σπίτι γιατί είχε αποκτήσει κάποια κινητικά προβλήματα. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω με καροτσάκι. Δεν το περίμενε κανείς μας», περιέγραψε ο αγαπημένος φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, Δημήτρης Σούρας. 

Read More

And More