Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήταν υπερβολικός στο φλερτ, είχε μια δεύτερη ζωή που δεν γνώριζε κανείς»

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον φίλο και συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. 

Ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνωρίζονταν περίπου τριάντα χρόνια και όπως είναι φυσικό ο καλλιτέχνης έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι ο φίλος του διέρρευσε προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

«Έχουμε σίγουρα κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρουμε ακριβώς… Ας είναι και σύντροφοι μας. Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν λέμε τα πάντα σε όλους. Δεν φαινόταν σταθερός στις σχέσεις του. Όλοι μας φλερτάρουμε αλλά εκείνος ήταν λίγο υπερβολικός. Απλά αυτή η κατάσταση δεν απέπνεε κάποιον κίνδυνο. Δεν μιλάμε για εξτρίμ πράγματα, δεν γυάλιζε το μάτι του.

Σε καμιά περίπτωση δεν μου είχε πει για τις βιντεοσκοπήσεις. Επειδή κάποιος είναι καθημερινά σε μία εκπομπή για μία ώρα δεν σημαίνει ότι ξυπνάει και κοιμάται μαζί του. Δεν ξέρουμε τα πάντα για όλους. Εδώ έγινε ένας γάμος που δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Όλοι έχουμε κρυμμένα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για μια περίπτωση που είχε μια δεύτερη ζωή, την οποία γνώριζε μόνο αυτός. Σήμερα πληροφορήθηκα για το Μεξικό, μη νομίζετε ότι ξέρουμε κάτι παραπάνω.

 

Φίλος; Εντάξει γνωριζόμασταν τριάντα χρόνια. Έχω τσαντιστεί μαζί του. Ήταν επιλογή του να βάλει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση. Είσαι στο Ράδιο Αρβύλα 15 χρόνια και τα τινάζεις όλα στον αέρα; Ζούνε οικογένειες από αυτή την εκπομπή» τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας. 

Read More

And More