Δημήτρης Σταρόβας: «Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρηση μου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός και καλλιτέχνης μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αποτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητά του.

«Το 2001 είχα ανοίξει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και εξελίχθηκα σε… «απο-χειρηματία». Βρέθηκα εγκλωβισμένος με κάτι χρέη, μη σας πω. Το μαγαζί ήταν στην Αθήνα. Με έπιασε μια απέχθεια για τα καλλιτεχνικά εκείνη την εποχή. Είναι όλα ρευστά είτε είναι στίχος είτε τραγούδι είτε ενορχήστρωση… μπορεί να γίνει καλό με πέντε, δέκα διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να σε μπλοκάρει αυτό. Ένιωθα ότι πνίγομαι και έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Με διέλυσε ψυχικά. Ήταν και ένα σχολείο, είδα διαφορετικά τα πράγματα. Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρησή μου. Μέχρι να ξεχρεώσω, δημιούργησα άλλα» αποκάλυψε ο καλλιτέχνης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε:

«Σοκαρίστηκα λίγο με το #metoo, με αυτό που είχα πει… που δεν είπα και τίποτα. Δεν θα άλλαζα κάτι από την πλευρά μου. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να απομονώσεις κάτι από μία δήλωση. Θυμάμαι κάποιος πολύ γνωστός μου έλεγε: όταν δίνεις συνεντεύξεις, να ζητάς ένα mail τι θα εκδοθεί. Δεν θέλω να μου βγάζεις έναν χαρακτήρα που δεν έχω.

Είναι καλό να είμαστε ψιλο-υποψιασμένοι με όλους τους ανθρώπους, να κρατάμε μία απόσταση. Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε. Δεν είναι τραγικό για εμένα, είναι στη φύση του ανθρώπου. Δεν το κατηγορώ, εκτός από τις πολύ χοντρές περιπτώσεις. Γιατί να κάτσω να σκάσω για αυτό; Αν δεν του το πεις κατάμουτρα, δεν έχει εφαρμογή η συγχώρεση».

 

Read More

And More