Δήμος Βερύκιος για τα 10 χρόνια του Happy Day: «Επιχείρησαν να μας αντιγράψουν και έφαγαν τα μούτρα τους»

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το Happy Day, καθώς γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, έχουν φιλοξενηθεί στο Happy Day πάνω από 2.000 πρόσωπα της επικαιρότητας όπως ο Πρωθυπουργός, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σημαίνοντες προσωπικότητες της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου καθώς κι επιτυχημένοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες.

Το πρωί της Παρασκευής 15/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τη γιορτή των 10 χρόνων είπε: «Πώς πέρασαν τα 10 χρόνια; Μοιάζουν σαν 10 στιγμές. Τόσο χαρούμενοι και τόσο συγκινημένοι που είμαστε, αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε ότι περνάνε τα χρόνια. Και όταν περνούν και όμορφα με ωραίες στιγμές, μοιάζουν σαν ένα κλείσιμο των ματιών, σαν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Μας κάνετε πολύ χαρούμενους και είμαστε ευγνώμονες που είμαστε η καθημερινή σας παρέα»

Λίγο αργότερα τον λόγο πήρε και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος με τη σειρά του είπε: «10 χρόνια φαγούρας, περάσαμε δια πυρός και σιδήρου, πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Αυτό το πάντρεμα της ψυχαγωγίας με την ενημέρωση αρχικά αμφισβητήθηκε και λιθοβολήθηκε. Στην αρχή πειραματιστήκαμε, σκοντάψαμε, αλλά παραμείναμε πάνω στο τεντωμένο σχοινί. Επιχείρησαν να μας αντιγράψουν και έφαγαν τα μούτρα τους. Σε αυτή την πρωινή παρέα δεν έχουμε εγκλωβίσει μόνο αυτούς που μας συμπαθούν, αλλά και αυτούς που μας αντιπαθούν. Είμαστε το αναγκαίο κακό, σαν ένα φάρμακο πρωινό». 

Read More

And More