Δημοσιογράφος καταγγέλλει κακοποίηση του πατέρα του σε νοσοκομείο – «Τον γρονθοκόπησε, η δεξιά πλευρά είναι μελανιασμένη»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης μέσω επιστολής του στον Υπουργό Υγείας. Όπως ισχυρίζεται μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο 98χρονος πατέρας του κακοποιήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκη, όταν νοσηλεύτηκε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο δημοσιογράφος σημείωσε πως «αυτό που θέλω να διευκρινίσω σε πρώτη φάση πως η συγκεκριμένη καταγγελία δεν αφορά στο σύνολο των ιατρών και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι αυτοί οι άνθρωποι  έδωσαν αγώνα την περίοδο της πανδημίας. Αφορά κάποιους επίορκους.

Ο πατέρας μου είναι 98 χρονών, είναι πολύ ήσυχος, και το μόνο που τόλμησε να κάνει –επειδή τον είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω- είναι να ζητήσει να φορέσει την πυτζάμα του επειδή κρύωνε. Σηκώθηκε μόνος του να την πάρει. Γύρισεπίσω και βλέπει δύο νοσοκόμες να βάζουν κάγκελα στο κρεβάτι και να αρχίζουν να τον δένουν. Τους ρώτησε γιατί τον δένουν, τράβηξε το χέρι του, προσπαθώντας να μην τον δέσουν. Τότε άρχισε μία από τις δύο νοσοκόμες να τον γρονθοκοπεί. Η δεξιά του πλευρά είναι μελανιασμένη. Αυτό το πράγμα δεν μπορούσα να το διανοηθώ».

«Μου είπε 18 ώρες μετά πως αν δεν ερχόμουν να τον πάρω, δεν ξέρει αν θα ζούσε» πρόσθεσε με εμφανή αγανάκτηση ο Νίκος Ασλανίδης.

Δες όλα όσα υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο γνωστός δημοσιογράφος:

Η ανάρτηση του Νίκου Ασλανίδη στο facebook:

Η απάντηση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη

Read More

And More