Δίωξη στη Μαρία Καρρά: Τι λέει ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα στο T-live για την ποινική δίωξη της χήρας

Αντιμέτωπη με δίωξη για δύο κακουργήματα εις βάρος της Μαρίας Καρρά για υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2015 και για μη υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2019.

Ο Νίκος Αγαπηνός, ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, γιου του εκδότη, μίλησε στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πολυσυζητημένη διαθήκη που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας.

«Ένας αριθμός των ακινήτων που βρίσκονται στη διαθήκη θα ήταν άγνωστα στον εντολέα μου. Όπως τα ακίνητα της Αμερικής, ήταν περασμένα σε εταιρίες και αντιλαμβάνεστε πως εάν δεν καταγράφονταν σε μία διαθήκη, δεν θα συνδέονταν με την ατομική περιουσία του Γιώργου Τράγκα», ανέφερε ο δικηγόρος του γιου του, Γιάννη.

Όσο για τη Μαρία Καρρά: «Από τη στιγμή που τα συμπεριέλαβε στη διαθήκη του θα έπρεπε να καταγράφονται στο πόθεν έσχες από τα υπόχρεα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και η κα. Καρρά.

Αυτά όλα συνδέονται και με την ιδιότητα της κα Καρρά ως κατοίκου Μονακό. Αν κριθεί ότι ήταν κάτοικος του Μονακό, η υποχρέωση αυτή δεν υπάρχει. Αν κριθεί ότι ήταν εσφαλμένα καταγραμμένη ως κάτοικος του Μονακό, αναβιώνουν οι υποχρεώσεις της και οι ποινικές διώξεις για το διάστημα από το 2016 και μετά», εξήγησε ο Νίκος Αγαπηνός στο T-Live.

Read More

And More