Διονυσία Κουκίου: Σοκαρισμένη η πρώην Σταρ Ελλάδας μετά τις εφιαλτικές στιγμές – Πώς της έστησαν καρτέρι οι κουκουλοφόροι

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, η Διονυσία Κουκίου έζησε εφιαλτικές στιγμές, όταν στις 6.30 το πρωί ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της. Τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες και γάντια, την περίμεναν στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Γλυφάδα, την άρπαξαν απειλώντας την με όπλα, και τη μετέφεραν στο διαμέρισμά της.

Εκεί, όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, της άρπαξαν χρήματα ύψους 11.000 ευρώ και χρυσαφικά. Αμέσως, η πρώην Σταρ Ελλάς ειδοποίησε την αστυνομία, προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τη ληστεία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, οι Αρχές έχουν βγάλει συμπέρασμα ότι η ενέργεια ήταν στοχευμένη. Οι κουκουλοφόροι, δηλαδή, φαίνεται ότι γνώριζαν πως η Διονυσία Κουκίου έμενε στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και τις κινήσεις της (όπως π.χ. τι ώρα πήγαινε στη δουλειά της).

Η πρώην εστεμμένη είναι σοκαρισμένη και αυτή την ώρα δίνει συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές.

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε με τη Διονυσία Κουκίου, η οποία της είπε ότι είναι τρομαγμένη από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τους τρεις ληστές. Η ίδια κρατούσε πάνω της τα χρήματα για να πληρώσει τους εργαζόμενους του καταστήματός της. Όταν λοιπόν έφτασε στο αυτοκίνητό της, μεγαλόσωμος άντρας της επιτέθηκε λέγοντάς της: «θα σε σφάξω, μη βγάλεις άχνα».  

Όπως είπε η Διονυσία Κουκίου στο T-live, προκειμένου να γλιτώσει από τις βίαιες κινήσεις τους, ήταν διατεθειμένη να τους δώσει όλα τα χρήματα που προορίζονταν για τους εργαζόμενούς της. Από τον τρόμο που έζησε, όπως υποστήριξε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Read More

And More