Διονυσία Κουκίου: Τρόμος για την πρώην Σταρ Ελλάς – Κουκουλοφόροι της πήραν χρυσαφικά και 11.000 ευρώ

Θύμα ληστείας έπεσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 18 Νοεμβρίου, η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί, όταν η Διονυσία Κουκίου έβγαινε από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της.

Δεν μπορούσε να φανταστεί πως τρεις άγνωστοι άνδρες θα της είχαν στήσει καρτέρι. Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της, όπως μεταδίδει το newsit.gr.

«Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και φοβήθηκα πάρα πολύ. Πηγαίνω πάλι για να καταθέσω στην αστυνομία», λέει στο newsit.gr η πρώην σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, λίγες ώρες αφού έπεσε θύμα ληστείας έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

Όπως κατήγγειλε η Διονυσία Κουκίου, οι τρεις κουκουλοφόροι την απείλησαν ότι θα τη χτυπήσουν, υποχρεώνοντάς την έτσι να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Για να μην της κάνουν κακό, τους αποκάλυψε που είχε χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της πήραν 11.000 ευρώ και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης για το newsit.gr

Διάβασε εδώ επίσης: 

Διονυσία Κουκίου: Το μοναχικό καλοκαίρι της Σταρ Ελλάς, ο χωρισμός από τον “Βασιλιά των Τσιγγάνων” και η δολοφονία Μπερδέση

Read More

And More