Διονύσης Παπανδρέου: Ποιος είναι ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» που δέχτηκε λεκτική βία λόγω του ύψους του;

Ο Διονύσης Παπανδρέου φέτος έκανε το ντεμπούτο το στην μικρή οθόνη μέσα από τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Η Γη της Ελιάς.

Ο Διονύσης Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, από όπου είναι και η καταγωγή του. Eίναι 22 ετών και έχει ύψους 1.78. Από τις πρώτες του σκηνές στη σειρά του Mega, φάνηκε πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο έσπευσε να αναζητήσει περισσότερα για εκείνον στο διαδίκτυο.

Ο Διονύσης Παπανδρέου μετά το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία και αργότερα πήγε στις οντισιόν για τις 8 λέξεις. Τελικά, έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμα για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, τη Γη της Ελιάς.

Ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα – Διάβασε παρακάτω μερικά για τον ρόλο του στη σειρά…

Γιος της Χάιδως. Μετά τον χαμό τού πατέρα και της αδελφής του, θα αναγκαστεί να μεγαλώσει απότομα. Παρατάει τις σπουδές, μετά από απαίτηση της μάνας του, κι αναλαμβάνει τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Υποχείριο της Χάιδως, δεν θα αργήσει να κάνει το λάθος και να σηκώσει το όπλο της εκδίκησης.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής πρόσφατα μίλησε στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της συνεργασίας του με τη μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή…

«Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε τώρα. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το περιβάλλον και με ανθρώπους που έχουν τεράστια εμπειρία στον χώρο (…) Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει πει ο Αντρέας είναι να μείνω προσηλωμένος στο στόχο μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Δες ακόμα: Η γη της ελιάς: Γνώρισε τους χαρακτήρες της νέας μεγάλης παραγωγής του Mega

Ο Διονύσης Παπανδρέου μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στα οποία μάλιστα είχε δεχτεί λεκτική βία λόγου του ύψους του: «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας».

Read More

And More