Δώρα Παντέλη: «Υπήρχε περιστατικό που έβαλα τα κλάματα και έφυγα από την εκπομπή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Trace ‘N Chase» βρέθηκε η Δώρα Παντέλη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, για την συνύπαρξή της με τους συναδέλφους της, όπου οι περισσότεροι είναι άνδρες, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον χώρο.

«Το πιο δύσκολο για εμένα σε αυτή τη δουλειά δεν ήταν το να συνεργάζομαι με άνδρες αλλά το να αντιμετωπίσω τον κόσμο. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει αυτός ο φανατισμός που είναι σε άσχημο σημείο. Πριν δύο χρόνια που ήμουν στην Αμερική μαζί με άλλες 48 γυναίκες από όλο τον κόσμο, αθλητικογράφοι και λέγαμε οι καθεμία την δική της εμπειρία, είχανε μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν τους περιέγραφα σκηνές που έχω ζήσει με οπαδούς. Φαντάσου μια γυναίκα περιποιημένη, όμορφη, μορφωμένη να μπαίνει στο γήπεδο και να της φωνάζουν, να την βρίζουν, να της πετάνε πράγματα. Θέλει ψυχραιμία και πολύ γερό στομάχι», είπε αρχικά η Δώρα Παντέλη. 

«Πριν τρία χρόνια, είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποίο έβαλα τα κλάματα, έβγαλα τα ακουστικά και έφυγα από την εκπομπή πριν βγούμε στον αέρα. Αλλά δεν το άντεξα και εκείνη τη στιγμή μου είπε ο Δημήτρης “αυτή η δουλειά θέλει γερό στομάχι, ή το έχει και συνεχίζεις ή φεύγεις», πρόσθεσε η Δώρα Παντέλη.

Read More

And More