Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια»

Η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για τις τελευταίες δύσκολες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και τη νέα καθημερινότητά μετά την απώλειά του.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη μίλησε για τις τελευταίες κρίσιμες ώρες: «Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε πάρα πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί (Παρασκευή έφυγε ο Αλέξανδρος) υπογράφαμε χαρτιά», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Για τα τελευταία 24ωρα του Ολυμπιονίκη: «Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του, τον τελευταίο καιρό. Όμως ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Τέλος, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα μετά την απώλειά του: «Είναι επιλογή της ζωής από εδώ και πέρα. Θα επιλέγω να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια, για το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί έχασα για εμένα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε.

Επιλέγω το δεύτερο. Να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλακτό. Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα», είπε η Δώρα Τσαμπάζη καλεσμένη στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στον τάφο του ο αντίπαλός του από την Κορέα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004

Read More

And More