Έφη Αχτσιόγλου: «Αναμφίβολο το επικοινωνιακό χάρισμα του Στέφανου Κασσελάκη»

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν ξανά οι κάλπες για το ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Απαντώντας για τον αντίπαλό της στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, η Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για… αναμφίβολο επικοινωνιακό χάρισμα.

Όσο για τις διαστάσεις που πήρε η προσωπική ζωή και οι καθημερινές στιγμές του Στέφανο Κασσελάκη: «Ας μην μπερδευόμαστε. Εδώ πέρα πηγαίνουμε την Κυριακή να εκλέξουμε  αρχηγό της Αξιωματική Αντιπολίτευσης του τόπου και μελλοντικό πρωθυπουργό.

Άρα, πρέπει να κοιτάμε το περιεχόμενο, τις πολιτικές θέσεις , τις οργανωτικές θέσεις για τον χώρο που εκπροσωπεί και τις αλλαγές που θα κάνει. Δεν έχω καμία διαφωνία ότι τα συνθήματα είναι απαραίτητα στην πολιτική, όμως δεν μπορούμε να μένουμε μόνο στα συνθήματα. Πρέπει να δίνουμε ουσία και περιεχόμενο», απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Υπάρχουν κενά» στον πολιτικό λόγο του κ. Κασσελάκη αντέτεινε, προσθέτοντας ότι στην περίπτωσή του δεν έχουμε ακούσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο. «Εγώ κατεβαίνω ως υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με σκοπό ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση και εγώ να είμαι η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός της χώρας» περιέγραψε και συμπλήρωσε, λέγοντας πως «δεν αρκούν κάποιες ατάκες ή κάποιες δηλώσεις, αλλά «χρειάζεται ένα πολιτικό σχέδιο», είπε στον ANT1 η Έφη Αχτσιόγλου.

Read More

And More