Έφη Αχτσιόγλου για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα μπορούσα να τον μιμηθώ, είναι ένας μοναδικός ηγέτης»

Καλεσμένη στο Open βρέθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο όπως τόνισε, δεν πρόκειται να μιμηθεί.

Ειδικότερα, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε: «Ο κάθε συνυποψήφιός μου έχει μια ξεχωριστή διαδρομή και έχει συμβάλει ο κάθε ένας για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητική δύναμη. Εγώ εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία ηγεσίας. Αυτό αφορά και το περιεχόμενο της πολιτικής. Τι υποστηρίζεις για την ελληνική κοινωνία; Πώς μπορείς να είσαι πιο δημιουργικός, πιο αποτελεσματικός; Ποιες είναι οι θέσεις οι οποίες μπορούν να συνομιλήσουν με τα σύγχρονα προβλήματα.

Για παράδειγμα τα εργασιακά: Μιλούσαμε τόσο καιρό να αποκατασταθεί ο τάδε θεσμός ο δείνα θεσμός… βλέπετε ότι μιλάω πρωτίστως και αυτοκριτικά. Πολλοί εργαζόμενοι δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που λέμε, δεν τους αφορά αυτή η πραγματικότητα του παρελθόντος. Έχουν σύγχρονα προβλήματα. Τι έχεις να πεις για αυτούς;».

Ακόμα, η Έφη Αχτσιόγλου επεσήμανε πως είναι ένας μοναδικός ηγέτης, ενώ τέλος είπε πως δεν πρόκειται να τον μιμηθεί.

«Είναι ένας μοναδικός ηγέτης, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, προσωπικότητα, ειδικά χαρίσματα γιατί κατάφερε να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και να τον κάνει κυβέρνηση. Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά ηγέτη. Ούτε θα μπορούσα ούτε θα ήταν και σκόπιμο εγώ να προσπαθήσω να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να μιμηθεί κάποιον άλλον καταλήγει μάλλον σαν καρικατούρα».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Δες παρακάτω όλη τη συνέντευξή της:

Read More

And More