Έφη Θώδη: Η γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο – «Ήθελε να με μανατζάρει για να βγάλουμε λεφτά»

Για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο πριν ακόμα γίνει «Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε η Έφη Θώδη το πρωί της Δευτέρας 5/2 στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η Έφη Θώδη αποκάλυψε πως είχε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σε ένα πανηγύρι το 2009. Τότε εκείνος την είχε προσεγγίσει προτείνοντάς της να την μανατζάρει, ωστόσο όταν εκείνη ζήτησε τα μισά λεφτά της οικονομικής συναλλαγής που θα έκλειναν, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εξαφανίστηκε.

«Το 2009 ήρθε σε ένα πανηγύρι. Πέρναγε καλά, με τα ουίσκια του, τα γαρύφαλλά του. Ήθελε να είναι στην πρωτιά. Με πλησίασε και μου είπε ότι με θέλει για μια δουλειά, να με μανατζάρει για να βγάλουμε λεφτά. Πήγα στο τραπέζι του, μιλήσαμε, τα βρήκαμε στην τιμή. Μιλάμε για καλά λεφτά. Του είπα ότι για να κλείσει η συμφωνία μας, πρέπει να πάρω τα μισά λεφτά, γιατί δε μπορούσα εγώ να πάω στην Αμερική χωρίς να έχω πάρει μπροστά τα μισά λεφτά. 

Μετά από αυτό, δεν τον ξαναείδα. Ήταν γλεντζές. Είχε μια επιδειξιομανία. Ήθελε να είναι πρώτος. Να ασχολούνται όλοι με αυτόν. Χόρευε. Μου έλεγε ότι του άρεσε πολύ το “Γλύκα γλύκα”. Πέταγε και καμιά χαρτούρα, έβαζε λεφτά στο κλαρίνο. Όταν είδα τον “Άλλο άνθρωπο” έλεγε που τον ξέρω. Θυμόμουν το όνομα και ρώτησα τον άνθρωπο που παίζει κλαρίνο μαζί μου και μου είπε ότι είναι αυτός. Τον είχα χάσει τόσα χρόνια, δεν ήξερα αν είναι στην Ελλάδα γιατί μου έλεγε ότι ασχολείται και με το εξωτερικό» είπε η Έφη Θώδη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Read More

And More